Werken bij Mélange

Wij zijn weer op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij of ken jij onze nieuwe kracht? Lees dan snel verder!

Allround Horeca Medewerker (~12-16u/week)

Coffee-, Tea- & Lunchroom is een warme, goedlopende en gezellige lunchroom en bed & breakfast in het centrum van Heythuysen met een voortdurende zoektocht naar verbetering en nieuwe ideeën.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste Allround Horeca Medewerker.

In deze uitdagende functie ben je betrokken bij alles wat zich binnen Mélange afspeelt (keuken, bar, bed & breakfast, leveranciers, schoonmaak, omzet, inkoop, openen en afsluiten). Je legt verantwoording af en werkt direct samen met de eigenaresse en hebt tijdens jouw diensten de leiding over de aanwezige medewerkers.

Dit is een ideale kans voor een doorzetter die op zoek is naar een zeer afwisselende en uitdagende functie in een gezellig team, met veel ruimte voor het ontwikkelen van je eigen ideeën, het opdoen van nieuwe kennis en het leren van nieuwe taken. Ervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré, ook het bezit van een diploma Sociale Hygiëne (SVH) is een pré.

Naast bovenstaande zaken zoeken wij in onze nieuwe medewerker:
– Netheid en hygiënisch werkend
– Flexibiliteit
– Punctualiteit en oog voor detail
– Doorzettingsvermogen
– Enthousiasme
– Vrolijkheid
– Makkelijk in de omgang
– Vooruitziende blik
– Hart voor de zaak

Soort dienstverband: Deeltijd, ongeveer 16 uur (2-3 dagen) per week in overleg.

Interesse of vragen? Reageer via mail of via het contactformulier op deze website! 

Keukenprins(es)

Coffee-, Tea- & Lunchroom is een warme, goedlopende en gezellige lunchroom en bed & breakfast in het centrum van Heythuysen met een voortdurende zoektocht naar verbetering en nieuwe ideeën.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar gouden handjes in de keuken.

Als Keukenprins(es) bij Mélange ben jij onze topper in de keuken. Tijdens de rustige momenten treed je op als gastheer/gastvrouw en bereid je ons heerlijke huisgemaakte gebak, maar tijdens de drukke momenten ontferm je je over onze keuken en zorg je er voor dat onze gasten puur genieten. Tevens coördineer je de aanwezige ploeg van medewerkers. Uren in overleg.

Soort dienstverband: Deeltijd, uren in overleg.

Interesse of vragen? Reageer via mail of via het contactformulier op deze website

Studenten & Scholieren (doordeweeks)
Wij zoeken studenten en scholieren om doordeweeks ons team te versterken; heb je een vaste vrije dag of een kort rooster en wil je graag een paar uurtjes werken? Als medewerker van Mélange kun je worden ingezet in de bediening, in de keuken, in de afwas en achter de bar, een veelzijdig baantje dus! Onze ideale kandidaat is gastvrij, houdt van ‘puur genieten’, eventueel indien nodig ook inzetbaar in het weekend en in de schoolvakanties, weet van aanpakken en kan op een vlotte manier met onze gasten omgaan.

Als jij al deze kwaliteiten bezit mag jij bij ons solliciteren en hopen wij dat we een leuke collega erbij krijgen!

Solliciteer door een motivatiebrief en CV te sturen naar info@melangeheythuysen.nl Je kunt dit natuurlijk ook even bij ons afgeven (Dorpstraat 104 Heythuysen).