Onze kleine gasten

Alle medewerkers van Mélange vinden het belangrijk dat ook onze kleinste gasten het naar hun zin hebben. In het concept van Mélange is dan ook veel aandacht besteed aan de jongste bezoekers.

Speelhoek

In het hoekje van onze ruimte hebben we een vrolijke speelhoek ingericht. Hier geen Nintendo of Playstation, maar wel allerlei leuke spelletjes en spulletjes om de jeugd te vermaken. Zo kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken in een veilige omgeving, terwijl de minder jeugdige gasten genieten van hun kopje koffie of thee of van een heerlijk gerecht.

DSC_0569.1

Kinderkaart

Niets zo kritisch als de smaakpapillen van onze jongste bezoekers. Graag denken wij daarom met de jeugd mee, zo hebben we op onze menukaart plaats ingericht voor een lekker broodje of boterham chocoladepasta. Of wat dacht u van een kommetje komkommerschijven of appelpartjes? Ook voor de kleinste gasten staat er dus zeker iets lekkers op onze menukaart. Vrijwel al onze gerechten zijn bovendien te ‘halveren’, waardoor ook hier kinderporties mogelijk zijn.

Voor uw gemak

Voor het gemak van alle ouders hebben wij op onze toiletruimte een handige verschoontafel voorzien van al het broodnodige om de kleintjes helemaal te verfrissen. Daarnaast beschikken wij ook over voldoende kinderstoeltjes!

Kinderfeestjes

Elders op deze website vindt u meer informatie over de arrangementen voor kinderfeestjes die wij aanbieden. Voor meer informatie kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

DSC01260