Onze partners (links)

Op deze pagina vindt u verwijzingen naar enkele partners waar wij mee samenwerken. Neemt u ook eens een kijkje op hun website!

Overnachten

Buitengoed ‘de Gaard’

Een uniek plekje Nederland in Heythuysen. Bij ‘de Gaard’ kunt u genieten van enkele prachtige plekjes om te overnachten, zoals het Vierseizoenenhuisje of de luxe ingerichte Pipowagens. Speciaal voor gasten van ‘de Gaard’ bezorgen wij heerlijke ontbijtjes. Klik hier om de speciale ontbijtkaart te bekijken, of klik hier om naar de website van ‘de Gaard’ te gaan.

Leveranciers

Ambachtelijke slagerij Thijs Kuepers

Onze voortreffelijke vleeswaren worden geleverd door ambachtelijk slager Thijs Kuepers uit Nederweert-Eind. Klik hier om zijn website te bezoeken.

Bakkerij ‘t Mikpuntj

Onze ‘partner in brood’; dagelijks vers bakken de bakkers van de jonge bakkerij ‘t Mikpuntj de heerlijke broden voor Mélange. De website van ‘t Mikpuntj vind je door hier te klikken

Beans Coffee

De website van koffiebranderij Beans Coffee, de leverancier van onze kwaliteitsbonen, vind je hier.

Fruitbedrijf Heijnen

Familiebedrijf Heijnen in Roggel levert niet alleen onze verse appels en peren, maar is ook onze partner voor diverse verse binnenlandse groenten. De website van Heijnen vind je door hier te klikken.

Van Loon Kaas Kanjers

Onze kazen zijn afkomstig van familiebedrijf Van Loon Kaas Kanjers, meer informatie vind je op hun facebook pagina: klik hier. Je vindt Van Loon Kaas Kanjers tevens elke vrijdagmiddag op de weekmarkt in Heythuysen!

Theo van Woerkom Confituren

Onze verrassende jams zijn afkomstig uit het hartje van de betuwe; onze partner Theo van Woerkom zorgt voor de lekkerste smaakcombinaties. Alles over dit mooie bedrijf en hun producten vind je op hun website door hier te klikken.