Ontbijtje bij u thuis

Wist u dat het ook mogelijk is om thuis te genieten van onze heerlijke ontbijtjes? Wij verzorgen het ontbijt voor u in een leuke picknickmand (tegen statiegeld (€15,-)). U kunt het ontbijt bij ons afhalen, maar bij u thuis laten bezorgen tussen 08:00 uur en 08:30 uur is eveneens mogelijk (bij besteding onder € 25,- bedragen de bezorgkosten €1,50 binnen Heythuysen. Afwijkende bezorgtijden en bezorgen buiten Heythuysen in overleg, reserveren vóór 17:00 uur). Hieronder vindt u de mogelijkheden:

Goedemorgen Ontbijtje – €10,00

Een lekker compleet ontbijtje om de dag goed mee te beginnen.

2 sneden vers brood, een croissant, een klein potje ambachtelijke jam, kaas, een gekookt eitje en verse jus d’orange.

Goedemorgen DeLuxe – €13,50

Net als het ‘Goedemorgen’ ontbijt, maar extra luxe en extra lekker met ambachtelijke ham en yoghurt met huisgemaakte granola.

2 sneden vers brood, een croissant een klein potje ambachtelijke jam, ham van Kuepers, kaas, yoghurt, granola, een gekookt eitje en verse jus d’orange.

Mélange@Home Ontbijtje – €16,00

Luxe wakker worden met onder meer onze huisgemarineerde zalm en een vers afgebakken croissantje!

2 sneden vers brood, een croissant, huisgemarineerde zalm, een klein potje ambachtelijke jam, ham van Kuepers, kaas, een gekookt eitje en verse jus d’orange.

Kinderontbijtje voor thuis – €5,95

Een lekker krentenbolletje, een bakje vitamientjes, melk, chocomel of fristi plus een lekkere snoeperij en een leuke verrassing.

Juniorontbijtje voor thuis – €7,95

Een lekker krentenbolletje, een snee brood met zoet beleg, een bakje vitamientjes, melk, chocomel of fristi plus een lekkere snoeperij en een leuke verrassing.