Ontbijtje bij u thuis

Wist u dat het ook mogelijk is om thuis te genieten van onze heerlijke ontbijtjes? Wij verzorgen het ontbijt voor u in een leuke picknickmand (tegen statiegeld (€15,-)). U kunt het ontbijt bij ons afhalen, maar bij u thuis laten bezorgen tussen 08:00 uur en 08:30 uur is eveneens mogelijk (bij besteding onder € 25,- bedragen de bezorgkosten €1,50 binnen Heythuysen. Afwijkende bezorgtijden en bezorgen buiten Heythuysen in overleg, reserveren vóór 17:00 uur). Hieronder vindt u de mogelijkheden:

Goedemorgen Ontbijtje – €10,00

Een lekker compleet ontbijtje om de dag goed mee te beginnen.

2 sneden vers brood, een croissant, een klein potje ambachtelijke jam, kaas, een gekookt eitje en verse jus d’orange.

Goedemorgen DeLuxe – €13,50

Net als het ‘Goedemorgen’ ontbijt, maar extra luxe en extra lekker met ambachtelijke ham en yoghurt met huisgemaakte granola.

2 sneden vers brood, een croissant een klein potje ambachtelijke jam, ham van Kuepers, kaas, yoghurt, granola, een gekookt eitje en verse jus d’orange.

Mélange@Home Ontbijtje – €16,00

Luxe wakker worden met onder meer onze huisgemarineerde zalm en een vers afgebakken croissantje!

2 sneden vers brood, een croissant, huisgemarineerde zalm, een klein potje ambachtelijke jam, ham van Kuepers, kaas, een gekookt eitje en verse jus d’orange.

Kinderontbijtje voor thuis – €5,95

Een lekker krentenbolletje, een bakje vitamientjes, melk, chocomel of fristi plus een lekkere snoeperij en een leuke verrassing.

Juniorontbijtje voor thuis – €7,95

Een lekker krentenbolletje, een snee brood met zoet beleg, een bakje vitamientjes, melk, chocomel of fristi plus een lekkere snoeperij en een leuke verrassing.

Op de dinsdagen 24 en 31 december zijn wij extra geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur!