Aangepaste openingstijden tijdens Kermis!

Kermis in Heythuysen! Wij wensen al onze gasten een hele fijne kermis toe! Onze openingstijden zijn tijdens de kermis afwijkend, we zijn namelijk op zondag 10 september gesloten en op maandag 11 september geopend van 10:30 uur tot 14:30 uur! Tot snel bij Mélange!

Openingstijden Jaarmarkt 4 augustus

Op vrijdag 4 augustus vindt in het centrum van Heythuysen de gezellige jaarmarkt plaats. Wij zijn geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. We voeren in verband met de drukte bovendien een iets beperktere kaart deze dag. Tot ziens bij Mélange!

Preuf Heitse

Op zondag 25 juni neemt Mélange weer deel aan het lekkerste evenement van Heythuysen: Preuf Heitse! Het ‘Oude Gemeentehuisplein’ wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een sfeervol Preufplein waar diverse ondernemers uit Heythuysen de bezoekers laten proeven van een breed scala aan hapjes en drankjes.

Mélange is hierdoor op zondag 25 juni de gehele dag gesloten, maar wij begroeten u graag in ons Preuftentje bij Preuf Heitse! Het evenement begint om 14:00 uur en duurt tot 20:00 uur!

PreufLogo

Vier moederdag bij Mélange!

Vier Moederdag op zondag 14 mei 2017 met één van onze heerlijke arrangementen!

Moederdagontbijt

Een beter begin van de dag kan Moeder zich niet wensen! We ontvangen u tot uiterlijk 11:00 uur met een heerlijke moederdagcocktail, vervolgens kunt u genieten van koffie of thee, een glaasje verse sinaasappelsap, vers brood en een heerlijke chocoladecroissant, boerenkaas van Zuivelboerderij Wijers uit Buggenum, ambachtelijke ham van slagerij Thijs Kuepers uit Nederweert-Eind, verrassende huisgemarineerde zalm (gemarineerd in rooibosthee, honing en citroen), brie, jam, yoghurt met cruesli, en een gekookt eitje.

Voor de kinderen bieden we een aangepast kinderontbijt, met een lekkere kindercocktail en ranja, roosvicee, fristi, melk of chocomel, gevolgd door een krentenbolletje, een bakje appelpartjes en een gekookt eitje (kinderontbijt t/m 11 jaar). Daarnaast zal er ook deze ochtend weer voldoende te spelen zijn voor de kleinste gasten!

De kosten per persoon bedragen €17,50 voor dit Moederdagontbijt. Het kinderontbijt kost €6,50 per kind. Reserveren voor het moederdagontbijt is wel noodzakelijk.

….of gewoon heerlijk genieten!

Natuurlijk kun je de gehele Moederdag bij ons terecht om heerlijk te genieten, bijvoorbeeld voor een gezellige lunch of zo’n heerlijke koffiespecial met huisgemaakt gebak. Ook een High Tea is natuurlijk mogelijk, maar hiervoor vragen we wel om even van tevoren te reserveren.

Cadeaubon

Wil je Moeder graag verrassen, maar lukt het niet om op 14 mei gezellig naar Mélange te komen? Verras haar dan met een cadeaubon! Je kunt bij ons een cadeaubon halen voor een willekeurig bedrag, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een ‘Zondags Ontbijtje’ of een ‘High Tea’!

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website, of bel ons tijdens openingstijden even (0475-574089).

Tot snel bij Mélange!

Werken bij Mélange!

Wij zijn weer op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij of ken jij onze nieuwe kracht? Lees dan snel verder!

Weekend-/Vakantiekracht

Wij gaan ons team weer uitbreiden en zoeken daarom een weekend-/ vakantiekracht:

 • Ben jij tussen de 16 en 18 jaar?
 • Zoek jij een leuk bijbaantje voor weekenden en schoolvakanties?
 • Ben jij een doorzetter, gastvrij en hou je ook zo van ‘puur genieten’?
 • Ben jij flexibel?….. inzetbaar op zaterdag of zondag (afwisselend, af en toe op beide dagen) en in de schoolvakanties.
 • Ben jij ervan bewust dat onze gast op nr. 1 staat?
 • Heb jij ervaring in de horeca óf kun je aantoonbaar goed en op een vlotte manier met gasten omgaan?
 • Kun jij goed met druk omgaan, weet je van aanpakken en kun je individueel werken?

Wat hebben wij te bieden?

 • Wij zoeken versterking voor gemiddeld 3-8 uur per weekend en extra uren in de schoolvakanties.
 • Weekendkrachten werken bij Mélange op zaterdag of zondag of soms op beide dagen en af en toe, indien mogelijk, als vervanger doordeweeks.
 • De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan voornamelijk uit het bedienen van onze gasten, het bereiden van dranken en wanneer nodig het ondersteunen bij het bereiden van gerechten in onze open keuken.

Als jij al deze kwaliteiten bezit mag jij bij ons solliciteren en hopen wij dat we een leuke collega erbij krijgen!

Solliciteer door een motivatiebrief en CV te sturen naar info@melangeheythuysen.nl Je kunt dit natuurlijk ook even bij ons afgeven (Dorpstraat 104 Heythuysen).

Flexibele vaste kracht

Mélange is op zoek naar een gastvrije, enthousiaste doorzetter die ons team komt versterken als oproepkracht. Wij bieden een leuke, afwisselende baan voor 15-20 uur per week, zowel doordeweeks als in het weekend.

Wie zoeken we?

 • Ben jij tenminste 20 jaar oud?
 • Ben jij een doorzetter, gastvrij en hou je ook zo van ‘puur genieten’?
 • Ben jij flexibel inzetbaar doordeweeks en regelmatig in het weekend.
 • Werk jij netjes en verzorgd?
 • Ben jij van nature een vrolijk persoon?
 • Ben jij ervan bewust dat onze gast op nr. 1 staat?
 • Heb jij ervaring in de horeca óf kun je aantoonbaar goed en op een vlotte manier met gasten omgaan?
 • Kun jij goed met druk omgaan, weet je van aanpakken en kun je individueel werken?
 • Heb je ervaring in of affiniteit met het aansturen van teamleden?

Wat bieden we?

 • Een leuke baan met afwisselende werkzaamheden, van keuken- en barwerkzaamheden tot bediening.
 • Gemiddeld 15 tot 20 uur per week op flexibele basis.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de gastvrijheidsbranche, het bereiden van kwaliteitsproducten en op termijn het aansturen van medewerkers.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met je motivatie en een kort CV naar info@melangeheythuysen.nl. Je kunt dit natuurlijk ook even bij ons afgeven (Dorpstraat 104 Heythuysen).

Openingstijden met Pasen

Op Eerste Paasdag, zondag 16 april, zijn wij gesloten. Op Tweede Paasdag, maandag 17 april, zijn wij geopend van 10:00 uur tot 16:30 uur.

Wij wensen u fijne Paasdagen!

Nieuwe menukaart

Vanaf 1 april hebben wij weer een bijgewerkte menukaart, met als nieuwkomers onder andere nog meer verse sapjes zoals wortelsap, of verrassend lekkere tosti’s met banaan (niet alleen lekker voor onze jongste gasten, maar stiekem ook heel erg lekker voor de wat minder jeugdigen!), maar ook onze overige broodgerechten en ontbijtjes hebben een opfrisbeurt gekregen. Kom snel proeven en genieten, of neem alvast een kijkje op de menukaart op onze website.