Openingstijden Pasen

Op Eerste Paasdag zijn wij gesloten, maar op Tweede Paasdag zijn we geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur! Fijne Paasdagen en tot snel!

Mélange viert de vijfde verjaardag!

Op 1 maart 2014 opende Mélange voor het eerst haar deuren, tijdens het ‘Veurpreuve’ konden onze gasten kennismaken met Mélange en kon het gloednieuwe team alvast proefdraaien. Vanaf 6 maart 2014 gingen de deuren ‘voor het echt’ open, in maart 2019 vieren we dus het eerste lustrum van Mélange! En wat is er veel gebeurd in die vijf jaar; ontelbare blije gasten, mooie verrassingsfeestjes, babyshowers, gezellige high teas en natuurlijk knusse koffiemomentjes. Met een grote glimlach kijken we terug op die vijf jaar en met net zo’n grote glimlach kijken we weer vooruit naar de volgende vijf jaar!

Om samen met onze gasten dit lustrum te vieren ontvangt iedere gast in de maand maart een speciale actie(stempel)kaart; met deze kaart kun je in de maand april elke week profiteren van een nieuwe heerlijke actie en voor de gasten die elke week komen genieten van de jubileumactie volgt er een heerlijk luxe ontbijtje gratis aangeboden door Mélange!

Graag zien we u weer snel bij Mélange! Tot ziens!

Kerst bij Mélange!

Ook deze Kerst organiseren wij weer onze gezellige, heerlijke en sfeervolle Hapjeswandeling op Tweede Kerstdag. Ook genieten van onze heerlijke Kerstbrunch op Tweede Kerstdag is weer mogelijk. Voor zowel de brunch als de wandeling is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus wees er snel bij!

Jaarmarkt in Heythuysen

Op vrijdag 3 augustus vindt in het centrum van Heythuysen weer de grote jaarmarkt plaats. Mélange is deze dag geopend vanaf 10:00 uur tot einde markt, ca. 21:00 uur. Vanwege de drukte hebben we deze dag bovendien een beperkte kaart!