Kerst bij Mélange!

Ook deze Kerst organiseren wij weer onze gezellige, heerlijke en sfeervolle Hapjeswandeling op Tweede Kerstdag. Ook genieten van onze heerlijke Kerstbrunch op Tweede Kerstdag is weer mogelijk. Voor zowel de brunch als de wandeling is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus wees er snel bij!

Jaarmarkt in Heythuysen

Op vrijdag 3 augustus vindt in het centrum van Heythuysen weer de grote jaarmarkt plaats. Mélange is deze dag geopend vanaf 10:00 uur tot einde markt, ca. 21:00 uur. Vanwege de drukte hebben we deze dag bovendien een beperkte kaart!

Moederdag verwendag!

Vier Moederdag op zondag 13 mei 2018 met één van onze heerlijke arrangementen!

Moederdagontbijt

Een beter begin van de dag kan moeder zich niet wensen! We ontvangen u tot uiterlijk 11:00 uur met een heerlijke moederdagcocktail, vervolgens kunt u genieten van koffie of thee, een glaasje verse sinaasappelsap, vers brood en een heerlijke chocoladecroissant, kaas, ambachtelijke ham van slagerij Thijs Kuepers uit Nederweert-Eind, verrassende huisgemarineerde zalm (gemarineerd in rooibosthee, honing en citroen), brie, jam, yoghurt met cruesli, en een gekookt eitje.

Voor de kinderen bieden we een aangepast kinderontbijt, met een lekkere kindercocktail en ranja, roosvicee, fristi, melk of chocomel, gevolgd door een krentenbolletje, een bakje appelpartjes en een gekookt eitje (kinderontbijt t/m 11 jaar). Daarnaast zal er ook deze ochtend weer voldoende te spelen zijn voor de kleinste gasten!

De kosten per persoon bedragen €17,50 voor dit Moederdagontbijt. Het kinderontbijt kost €6,50 per kind. Reserveren voor het moederdagontbijt is wel noodzakelijk.

….of gewoon heerlijk genieten!

Natuurlijk kun je de gehele Moederdag bij ons terecht om heerlijk te genieten, bijvoorbeeld voor een gezellige lunch of zo’n heerlijke koffiespecial met huisgemaakt gebak. Ook een High Tea is natuurlijk mogelijk, maar hiervoor vragen we wel om even van tevoren te reserveren.

Cadeaubon

Wil je Moeder graag verrassen, maar lukt het niet om op 13 mei gezellig naar Mélange te komen? Verras haar dan met een cadeaubon! Je kunt bij ons een cadeaubon halen voor een willekeurig bedrag, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een ‘Zondags Ontbijtje’ of een ‘High Tea’!

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website, of bel ons tijdens openingstijden even (0475-574089).

Tot snel bij Mélange!

Nieuwe menukaart!

Met ingang van 26 april kunt u weer genieten van onze nieuwe menukaart, met weer diverse vernieuwingen om u nog meer te laten genieten! Wat dacht u van onze nieuwe koffiespecial met Kinder chocolade? Of het heerlijke frisse broodgerecht ZomerBries, met onder andere lauwwarme brie en ananas? Kom snel naar Mélange om te ontdekken, of kijk al snel op deze website! U vindt de nieuwe menukaart ook hier: Menukaart (versie april 2018)