Carnaval bij Mélange!

Net zoals voorgaande jaren, kunnen de carnavalsvierders ook dit jaar bij Mélange terecht voor het beste begin van de dag! Op zaterdag 10 februari en maandag 12 februari serveren we weer ons befaamde Vastelaovesontbijt, waarmee iedere carnavalsvierder zeker de dag door kan komen! We bieden de volgende opties:

Vastelaovesontbijt – €9,11

Twee eieren met spek, balkenbrij met stroop, zult, heerlijk ambachtelijk brood, roggebrood en natuurlijk koffie of thee.

Spek met eieren – €5,11

Twee eieren met spek en heerlijk ambachtelijk brood.

Op zaterdag zijn we geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur, op maandag van 10:00 uur tot 15:00 uur (wanneer de optocht voorbij is). Op zondag en dinsdag zijn we gesloten tijdens carnaval! Even van tevoren reserveren is aan te bevelen!

Tip: Op zaterdag en maandag richt Jeanine Beckers – Lemmen van Schmink-X! weer haar schminkatelier in bij Mélange. Een unieke kans om heerlijk ontbijt te combineren met een goede laag schmink. Kijk snel op schmink-x.nl om contact op te nemen met Jeanine!

 

 

Puur genieten tijdens de donkere dagen

In de dagen rond Kerstmis en Oud & Nieuw zijn de openingstijden van Mélange iets anders dan u gewend bent. Op 24 december sluiten wij om 16:00 uur en op Eerste Kerstdag, 25 december, zijn we gesloten.

Op Tweede Kerstdag, 26 december, zijn wij geopend voor onze Hapjeswandeling & Kerstlunch, reserveren is nog steeds mogelijk!

Op Oudjaarsdag, 31 december, sluiten wij wederom onze deuren om 16:00 uur en op Nieuwjaarsdag, 1 januari, zijn wij gesloten.

Wij wensen u heerlijke feestdagen en een gezond en gelukkig begin van 2018!

 

Aangepaste openingstijden tijdens Kermis!

Kermis in Heythuysen! Wij wensen al onze gasten een hele fijne kermis toe! Onze openingstijden zijn tijdens de kermis afwijkend, we zijn namelijk op zondag 10 september gesloten en op maandag 11 september geopend van 10:30 uur tot 14:30 uur! Tot snel bij Mélange!

Openingstijden Jaarmarkt 4 augustus

Op vrijdag 4 augustus vindt in het centrum van Heythuysen de gezellige jaarmarkt plaats. Wij zijn geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. We voeren in verband met de drukte bovendien een iets beperktere kaart deze dag. Tot ziens bij Mélange!

Preuf Heitse

Op zondag 25 juni neemt Mélange weer deel aan het lekkerste evenement van Heythuysen: Preuf Heitse! Het ‘Oude Gemeentehuisplein’ wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een sfeervol Preufplein waar diverse ondernemers uit Heythuysen de bezoekers laten proeven van een breed scala aan hapjes en drankjes.

Mélange is hierdoor op zondag 25 juni de gehele dag gesloten, maar wij begroeten u graag in ons Preuftentje bij Preuf Heitse! Het evenement begint om 14:00 uur en duurt tot 20:00 uur!

PreufLogo

Vier moederdag bij Mélange!

Vier Moederdag op zondag 14 mei 2017 met één van onze heerlijke arrangementen!

Moederdagontbijt

Een beter begin van de dag kan Moeder zich niet wensen! We ontvangen u tot uiterlijk 11:00 uur met een heerlijke moederdagcocktail, vervolgens kunt u genieten van koffie of thee, een glaasje verse sinaasappelsap, vers brood en een heerlijke chocoladecroissant, boerenkaas van Zuivelboerderij Wijers uit Buggenum, ambachtelijke ham van slagerij Thijs Kuepers uit Nederweert-Eind, verrassende huisgemarineerde zalm (gemarineerd in rooibosthee, honing en citroen), brie, jam, yoghurt met cruesli, en een gekookt eitje.

Voor de kinderen bieden we een aangepast kinderontbijt, met een lekkere kindercocktail en ranja, roosvicee, fristi, melk of chocomel, gevolgd door een krentenbolletje, een bakje appelpartjes en een gekookt eitje (kinderontbijt t/m 11 jaar). Daarnaast zal er ook deze ochtend weer voldoende te spelen zijn voor de kleinste gasten!

De kosten per persoon bedragen €17,50 voor dit Moederdagontbijt. Het kinderontbijt kost €6,50 per kind. Reserveren voor het moederdagontbijt is wel noodzakelijk.

….of gewoon heerlijk genieten!

Natuurlijk kun je de gehele Moederdag bij ons terecht om heerlijk te genieten, bijvoorbeeld voor een gezellige lunch of zo’n heerlijke koffiespecial met huisgemaakt gebak. Ook een High Tea is natuurlijk mogelijk, maar hiervoor vragen we wel om even van tevoren te reserveren.

Cadeaubon

Wil je Moeder graag verrassen, maar lukt het niet om op 14 mei gezellig naar Mélange te komen? Verras haar dan met een cadeaubon! Je kunt bij ons een cadeaubon halen voor een willekeurig bedrag, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een ‘Zondags Ontbijtje’ of een ‘High Tea’!

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website, of bel ons tijdens openingstijden even (0475-574089).

Tot snel bij Mélange!