Kerst – Wauw! We zijn uitverkocht!!

Hartelijk dank voor jullie kerstbestellingen.

Helaas is het niet meer mogelijk om voor 24, 25 en 26 december te bestellen.

Het is wel nog mogelijk om cadeaubonnen en cadeaupakketten te bestellen en af te halen.

Sinterklaas bij Mélange

Wij brengen Piet bij u thuis!

Reserveer een heerlijke Pieten ontbijtbox voor zaterdag 5 of zondag 6 december.  Onze eigen roetveeg Piet klopt op de deur/ raam of belt aan en maakt de kinderen blij met een ontbijtbox met presentje.  De kinderen mogen natuurlijk met Piet op de foto!

Bestellen en betaling: ALLEEN via de webshop: BESTELLEN.MELANGEHEYTHUYSEN.NL

Bestellingen kunnen tot vrijdag 4 december 12.00 uur doorgegeven worden.

Roetveeg Piet bezorgt de box gratis aan huis in Heythuysen.

Buiten Heythuysen worden er bezorgkosten berekend.
Afhalen bij Piet kan ook op deze dagen.

U kunt een voorkeurstijdstip aangeven, houdt u rekening met een marge van een half uur. Wij gaan ons uiterste best doen om alle boxen binnen de gevraagde tijd te bezorgen.

Geeft u bij opmerkingen naam en leeftijd van de kinderen door, maar zeker ook de namen van de andere personen uit het gezelschap, dat vindt Piet handig om te weten.

De box bestaat uit:

Kleine pietjes ontbijt

Kinderen t/m 11 jaar

– Mini broodje – Mini krentenbolletje – Mini croissantje – Schuddebuikjes – Jam – Roomboter – Mandarijn – Chocomel – Strooigoed – Cadeautje

Kinderen t/m 11 jaar € 11,95 p.p.

Grote pietjes ontbijt

Vanaf 12 jaar

– 2 mini broodjes – Snee brood – Croissantje – Ham – Kaas – Jam – Roomboter – Gekookt eitje – Yoghurt – Huisgemaakte granola – Verse jus – Thee – Strooigoed – Cadeautje

Vanaf 12 jaar € 17,95 p.p.

Pieten High Tea Box

Wij brengen Piet bij u thuis!

Reserveer een heerlijke Pieten High Tea Box voor zaterdag 5 of zondag 6 december.  Onze eigen roetveeg Piet klopt op de deur/ raam of belt aan en maakt de kinderen blij met een High Tea Box met presentje.  De kinderen mogen natuurlijk met Piet op de foto!

Bestellen en betaling: ALLEEN via de webshop: BESTELLEN.MELANGEHEYTHUYSEN.NL

Bestellingen kunnen tot vrijdag 4 december 12.00 uur doorgegeven worden.

Roetveeg Piet bezorgt de box gratis aan huis in Heythuysen.

Buiten Heythuysen worden er bezorgkosten berekend.
Afhalen bij Mélange Piet kan ook.

U kunt een voorkeurstijdstip aangeven, houdt u rekening met een marge van een half uur. Wij gaan ons uiterste best doen om alle boxen binnen de gevraagde tijd te bezorgen.

Geeft u bij opmerkingen naam en leeftijd van de kinderen door, dat vindt Piet handig om te weten.

De box bestaat uit:

Kleine Pietjes Tea

Kinderen t/m 11 jaar

Huisgemaakt soepje – 4 sandwiches – 1 wrap – 1 fruitspiesje – 4 zoete lekkernijen – thee

– strooigoed – cadeautje

U krijgt een begeleidende brief met uitleg over hoe wij bij Mélange de Kleine Pietjes Tea serveren.

Kinderen t/m 11 jaar € 11,50 p.p.

Grote Pietjes Tea

Vanaf 12 jaar

Huisgemaakt soepje – 3 warme hapjes – 5 hartige sandwiches/wrap – 1 scone met clotted cream en jam – 4 zoete lekkernijen – thee – strooigoed – cadeautje

U krijgt een begeleidende brief met uitleg over hoe wij bij Mélange de High Tea serveren en wat u zelf nog warm moet maken.


Vanaf 12 jaar € 21,50 p.p.

Een heerlijke Tea bij u thuis, inclusief alle gerechtjes en heerlijke thee!
Meerprijs voor servies en afwas: € 1,50 p.p. (Statiegeld € 15,-)

Cadeaupakketjes

Wilt u iemand verrassen met een leuke attentie? Wij hebben ook allerhande cadeaupakketjes, ook voor de kids maken wij leuke cadeautjes. En ieder pakker is uniek, geen enkel pakket is hetzelfde.

Afhalen & Bezorgen

Helaas hebben ook wij weer onze deuren moeten sluiten vanwege de wereldwijde corona pandemie. Toch laten we u graag ook in deze tijden genieten van al ons lekkers, daarom bieden wij zeven dagen per week ons aangepaste Afhalen & Bezorgen Menu.

Graag verwijzen we u naar deze menukaart, en als u nog vragen of opmerkingen heeft neemt u dan vooral contact met ons op!

Samen komen we er door heen!

KLIK HIER

Gewijzigde openingstijden

Met ingang van 1 september zijn onze openingstijden gewijzigd. Voortaan zal donderdag onze vaste ‘rustdag’ worden. Hierdoor zijn onze nieuwe openingstijden:

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 17:00 uur
Zondag: 09:00 – 17:00 uur

Vaderdag!

Samen met jullie maken we van deze vaderdag weer iets bijzonders! Wat dacht je van een heerlijk ontbijtje of een lekkere High Beer? Er is nog plek om te reserveren, dus neem snel een kijkje op deze website voor de mogelijkheden en bel om een tafel te reserveren!

Heb je interesse in een afhaal- of bezorgontbijt? Kijk dan op deze vaderdagpagina!

Moederdag!

Neem snel een kijkje op onze speciale Moederdag pagina voor alle informatie over onze populaire bezorg- en afhaal ontbijtjes of High Tea voor Moederdag!

Klik hier!

Pasen: Afhalen en bezorgen

Ook op Eerste en Tweede Paasdag bieden wij heerlijke ontbijtjes en high Tea’s voor afhalen en bezorging. U kunt hiervoor een kijkje nemen op onze afhaal- en bezorgkaart.
Bestellen voor Pasen kan tot zaterdag 11 april om 11:00 uur!

 

 

 

Aangepaste info afhalen & bezorgen

Beste gasten,

Net als al onze collega’s in de horeca zijn wij genoodzaakt tijdelijk onze deuren te sluiten tot en met 28 april vanwege het corona virus. Wij ondersteunen deze maatregel uit de grond van ons hart, want de gezondheid van u en ons staat altijd op de eerste plaats. U begrijpt echter ook dat deze ongeplande sluiting ons hard treft. Daarom, en natuurlijk ook om u als gast de mogelijkheid te geven ook in deze tijden ‘puur te genieten’, brengen wij graag onze afhaal- en bezorgmogelijkheden onder de aandacht.

Al onze gerechten kunnen immers ook afgehaald of bezorgd worden. Zowel een heerlijk ontbijt, als onze uitgebreide lunchgerechten en zelfs onze high tea kan bij u thuis genuttigd worden.

Hieronder vindt u onze richtlijnen voor bezorgen en afhalen:

  • Onze aangepaste menukaart vindt u bij dit bericht
  • Wij verzoeken u uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door te geven vóór 11:00 uur voor Lunch en High Tea en voor ontbijt 1 dag van te voren vóór 17:00 uur.
  • Wij bezorgen uw bestelling binnen Heythuysen gratis en buiten Heythuysen bezorgen wij uw bestelling vanaf 25,- gratis in Roggel, Baexem en Leveroy. Voor overige bezorgingen rekenen wij 1,50 euro plus 0,30 euro per kilometer enkele reis.
  • Bij afhalen verzoeken wij u om, indien nodig, conform richtlijnen van het RIVM 1,5 meter afstand te bewaren van andere gasten. 
  • Heeft u afwijkende wensen of verzoeken die passen binnen de huidige richtlijnen, schroom dan niet contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Wij zijn u graag tot dienst.

Wij hopen u ook in deze moeilijke tijden van dienst te kunnen zijn en zien u natuurlijk heel graag weer terug bij Mélange wanneer alle maatregelen zijn opgeheven.

Met gastvrije groet,

Jenny en het team van Mélange

Afhalen Bezorgen April 2020 (Corona)