Openingstijden December

In de maand December hebben wij enkele aangepaste openingstijden:

Op donderdag 5 december sluiten wij om 16:00 uur onze deuren voor Pakjesavond.

Op zondag 22 december openen onze deuren pas om 12:30 uur in verband met een personeelsactiviteit.

Op dinsdag 24 december zijn we extra geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur!

Op Eerste Kerstdag zijn we gesloten, op Tweede Kerstdag enkel op reservering geopend voor onze Kerstbrunch & Hapjeswandeling.

Op dinsdag 31 december zijn we extra geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur!

Op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Vernieuwde menukaart

Vanaf 20 november hebben we weer een vernieuwde menukaart! Je vindt hem op deze website, maar nog beter is het natuurlijk om even bij Mélange te komen proeven!

Kerst bij Mélange

Ook met Kerstmis 2019 kunt u bij Mélange ‘puur genieten’. Op Eerste Kerstdag zijn wij helaas gesloten, maar op Tweede Kerstdag (26 december) organiseren wij weer een heerlijke Hapjeswandeling & Kerstlunch!

Kerstlunch

Vanaf 11:00 uur serveren wij een lekker kopje soep met brood en kruidenboter, gevolgd door ambachtelijk brood met ruime keuze uit beleg (brie, huisgemarineerde zalm, boerenkaas, achterham, jam en boter). Daarnaast serveren wij een pasteitje met huisgemaakte kippenragout en een lekkere croissant. Koffie en/of thee is inbegrepen!

Hapjeswandeling

Tussen 13:00 uur en 13:30 uur ontvangen wij onze gasten voor de Hapjeswandeling, met een lekker kopje koffie of thee en een lekker stuk huisgemaakte Appel-Perentaart. Vervolgens is het tijd om heerlijk ontspannen te gaan genieten van het Heitserse winterlandschap. U loopt een wandeltocht van ca. 7 kilometer waarbij u onderweg enkele keren getrakteerd wordt op een warm (of koud) drankje en huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen. Een alternatieve, kortere route is ook mogelijk, deze is ca. 3,5 kilometer lang. Vanzelfsprekend kunt u ook lekker warm binnen blijven zitten als u niet mee wilt wandelen, wij zorgen voor iets lekkers en u kunt bijvoorbeeld gezellig een spelletje spelen of rustig een boekje lezen.

Na terugkomst bij Mélange belonen wij u nog voor de inspanning met, natuurlijk, een lekker kopje koffie, thee, chocomel of glühwein en daarbij een lekker warm en huisgemaakt saucijzenbroodje.

De kosten voor deze Kerstactiviteiten bedragen:

  • Kerstlunch (zonder wandeling): €18,50 per persoon.
    Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis aanschuiven. Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen 50% korting.
  • Hapjeswandeling (zonder lunch vooraf): €14,00 per persoon.
    Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis meedoen. Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen 50% korting.
  • Lunch met aansluitend Hapjeswandeling: €28,50 per persoon.
    Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee genieten. Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen 50% korting.

Wij vragen u vooraf te reserveren voor zowel lunch als hapjeswandeling.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, gebruik hiervoor het contactformulier op deze website. U kunt natuurlijk ook even binnenlopen of telefonisch contact met ons opnemen (0475-574089).

Wij wensen u alvast heerlijke feestdagen en een geslaagd 2020!

Openingstijden Kermis Heythuysen

In verband met de Kermis in Heythuysen zijn wij gesloten op zondag 15 september.

Op maandag 16 september zijn wij geopend van 10:30 uur tot 14:30 uur.

Wij wensen al onze gasten een gezellige kermis!

Vernieuwde kaart!

Vanaf vandaag hebben we weer een vernieuwde kaart met allerlei nieuw lekkers! Neem snel een kijkje of kom direct even proeven!

De nieuwe menukaart vind je tevens hier

Moederdag bij Mélange!

Vier Moederdag op zondag 12 mei 2019 met één van onze heerlijke arrangementen!

Moederdagontbijt

Een beter begin van de dag kan Moeder zich niet wensen! We ontvangen u met een heerlijke moederdagcocktail, vervolgens kunt u genieten van koffie of thee, een glaasje verse sinaasappelsap, vers brood en een heerlijke chocoladecroissant, boerenkaas, verrassende huisgemarineerde zalm, brie, jam, yoghurt met cruesli en een gekookt eitje.
We verwennen moeder nog met een presentje bij vertrek.
De kosten per persoon bedragen €17,95 voor dit Moederdagontbijt.

Voor de kinderen bieden we een aangepast kinderontbijt. Ontvangst met een kindercocktail, gevolgd door een croissant, krentenbol, gekookt eitje, melk, chocomel of fristi.
Het kinderontbijt kost €7,50 per kind.

Ook deze ochtend zal er weer voldoende te spelen zijn voor de kleinste gasten!

Alleen op reservering. Vol=Vol

Mélange bij je thuis met het Moederdagbezorgontbijt

Geen tijd of zin om zelf iets te maken voor moeder, kies dan voor ons Moederdagbezorgontbijt, een verrassing voor iedere moeder met een klein flesje bubbels, verse sinaasappelsap, vers brood en een heerlijke chocoladecroissant, boerenkaas, verrassende huisgemarineerde zalm, brie, jam, yoghurt met cruesli en een gekookt eitje.
We verwennen moeder nog met een presentje. De kosten per persoon bedragen €16,95 voor dit Moederdagbezorgontbijt.

Bezorgkosten afhankelijk van locatie en bezorgtijd in overleg. Afhalen kan natuurlijk ook. Alleen op reservering.

Moederdag High Tea bij Mélange (of High Wine?!)

Pure verwennerij! U wordt ontvangen met een moederdagcocktail en een lekker glaasje verse jus d’orange. Aansluitend serveren wij 5 gangen; allereerst een soepje gevolgd door een warm gerechtje. Vervolgens een aantal hartige sandwiches, gevolgd door een verse scone met clotted cream en jam. De afsluiter van al dit lekkers is een reeks van zoete lekkernijen. Dit wordt natuurlijk begeleid door de lekkerste koffie of thee naar keuze. Voor moeder hebben we nog een leuk presentje! De kosten voor deze speciale High Tea zijn 26 euro per persoon. Of kies voor ‘next level’ genieten en reserveer een gezellige High Wine!

High Thuis, toch een beetje Mélange in huis

Verwennerij bij u thuis! Wij bereiden 5 gangen voor een High Thuis voor u voor; allereerst een soepje gevolgd door een warm gerechtje. Vervolgens een aantal hartige sandwiches, gevolgd door een verse scone met clotted cream en jam. De afsluiter van al dit lekkers is een reeks van zoete lekkernijen. Dit wordt natuurlijk begeleid door een selectie van onze theesoorten.

We verwennen moeder nog met een presentje.

De kosten per persoon bedragen € 16,00 p.p.
Extra luxe, kies voor een klein flesje bubbels en verse sinaasappelsap erbij, meerprijs € 5,-.

Afternoon Thuis; 3 gangen i.p.v. 5 (het soepje en het warme gerecht vervallen). De kosten per persoon bedragen € 12,00 p.p.
Extra luxe, kies voor een klein flesje bubbels en verse sinaasappelsap erbij, meerprijs € 5,-.

Bezorgkosten afhankelijk van locatie en bezorgtijd in overleg. Afhalen kan natuurlijk ook. Alleen op reservering.

….of gewoon heerlijk genieten!

Natuurlijk kun je de gehele Moederdag bij ons terecht om heerlijk te genieten, bijvoorbeeld voor een gezellige lunch of zo’n heerlijke koffiespecial met huisgemaakt gebak. Wij ontvangen jullie graag!

Cadeaubon

Wil je Moeder graag verrassen, maar lukt het niet om op 12 mei gezellig naar Mélange te komen? Verras haar dan met een cadeaubon! Je kunt bij ons een cadeaubon halen voor een willekeurig bedrag, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een heerlijk ontbijtje of een ‘High Tea’!

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website, of bel ons tijdens openingstijden even (0475-574089).

Tot snel bij Mélange!