Vaderdag!

Samen met jullie maken we van deze vaderdag weer iets bijzonders! Wat dacht je van een heerlijk ontbijtje of een lekkere High Beer? Er is nog plek om te reserveren, dus neem snel een kijkje op deze website voor de mogelijkheden en bel om een tafel te reserveren!

Heb je interesse in een afhaal- of bezorgontbijt? Kijk dan op deze vaderdagpagina!

Moederdag!

Neem snel een kijkje op onze speciale Moederdag pagina voor alle informatie over onze populaire bezorg- en afhaal ontbijtjes of High Tea voor Moederdag!

Klik hier!

Pasen: Afhalen en bezorgen

Ook op Eerste en Tweede Paasdag bieden wij heerlijke ontbijtjes en high Tea’s voor afhalen en bezorging. U kunt hiervoor een kijkje nemen op onze afhaal- en bezorgkaart.
Bestellen voor Pasen kan tot zaterdag 11 april om 11:00 uur!

 

 

 

Aangepaste info afhalen & bezorgen

Beste gasten,

Net als al onze collega’s in de horeca zijn wij genoodzaakt tijdelijk onze deuren te sluiten tot en met 28 april vanwege het corona virus. Wij ondersteunen deze maatregel uit de grond van ons hart, want de gezondheid van u en ons staat altijd op de eerste plaats. U begrijpt echter ook dat deze ongeplande sluiting ons hard treft. Daarom, en natuurlijk ook om u als gast de mogelijkheid te geven ook in deze tijden ‘puur te genieten’, brengen wij graag onze afhaal- en bezorgmogelijkheden onder de aandacht.

Al onze gerechten kunnen immers ook afgehaald of bezorgd worden. Zowel een heerlijk ontbijt, als onze uitgebreide lunchgerechten en zelfs onze high tea kan bij u thuis genuttigd worden.

Hieronder vindt u onze richtlijnen voor bezorgen en afhalen:

  • Onze aangepaste menukaart vindt u bij dit bericht
  • Wij verzoeken u uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door te geven vóór 11:00 uur voor Lunch en High Tea en voor ontbijt 1 dag van te voren vóór 17:00 uur.
  • Wij bezorgen uw bestelling binnen Heythuysen gratis en buiten Heythuysen bezorgen wij uw bestelling vanaf 25,- gratis in Roggel, Baexem en Leveroy. Voor overige bezorgingen rekenen wij 1,50 euro plus 0,30 euro per kilometer enkele reis.
  • Bij afhalen verzoeken wij u om, indien nodig, conform richtlijnen van het RIVM 1,5 meter afstand te bewaren van andere gasten. 
  • Heeft u afwijkende wensen of verzoeken die passen binnen de huidige richtlijnen, schroom dan niet contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Wij zijn u graag tot dienst.

Wij hopen u ook in deze moeilijke tijden van dienst te kunnen zijn en zien u natuurlijk heel graag weer terug bij Mélange wanneer alle maatregelen zijn opgeheven.

Met gastvrije groet,

Jenny en het team van Mélange

Afhalen Bezorgen April 2020 (Corona)

 

Corona Update

Beste gasten,

In verband met de landelijke maatregelen omtrent het Corona-virus zijn onze deuren tot en met maandag 6 april gesloten.

Het bezorgen van maaltijden is wel nog mogelijk. Neem voor een bezorgbestelling van ontbijt, lunch of high tea contact met ons op via telefoon of Whatsapp: 06-83974143.

Wij wensen iedereen die op enige manier getroffen is door het virus veel sterkte en gezondheid in deze onrustige tijden en zien u vanaf april graag weer terug bij Mélange!

Met gastvrije groet,

Jenny en het team van Mélange

Afhalen Bezorgen April 2020 (Corona)

Aangepaste openingstijden Carnaval

In verband met Carnaval zijn onze openingstijden als volgt:

Zaterdag 22 februari – 8:30u tot 12:30 (keuken tot 12:00u).

Zondag 23 februari – Gesloten

Maandag 24 februari – 10:00u tot 14:00u (keuken tot 13:30u)

Openingstijden December

In de maand December hebben wij enkele aangepaste openingstijden:

Op donderdag 5 december sluiten wij om 16:00 uur onze deuren voor Pakjesavond.

Op zondag 22 december openen onze deuren pas om 12:30 uur in verband met een personeelsactiviteit.

Op dinsdag 24 december zijn we extra geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur!

Op Eerste Kerstdag zijn we gesloten, op Tweede Kerstdag enkel op reservering geopend voor onze Kerstbrunch & Hapjeswandeling.

Op dinsdag 31 december zijn we extra geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur!

Op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Vernieuwde menukaart

Vanaf 20 november hebben we weer een vernieuwde menukaart! Je vindt hem op deze website, maar nog beter is het natuurlijk om even bij Mélange te komen proeven!