High Thuis

Soms lukt het niet om in onze gezellige zaak te komen genieten van een High Tea, of heeft u gasten en wilt u deze graag thuis verwennen. Graag helpen wij u om ook thuis te genieten van de High Tea beleving!

Wij kunnen namelijk een heerlijke High Tea bij u thuis bezorgen, zo kunt u ook thuis genieten van al het lekkers! Wij zorgen voor alle gerechtjes en heerlijke thee, u hoeft zelf alleen voor de gezelligheid te zorgen! Hieronder zie u de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om servies (inclusief afwas) bij ons te huren, de kosten hiervoor bedragen 1,50 p.p. Daarnaast vragen wij voor het (optionele) servies statiegeld van 15,- welke u natuurlijk retour krijgt! Reserveren vóór 16:00 uur.

High thuis – 17,00

We beginnen met lekkere hartige gerechtjes, waaronder een soepje en warme gerechtjes. Vervolgens serveert u een aantal hartige sandwiches/ wraps, gevolgd door heerlijke scones met clotted cream en confituur van Theo van Woerkom. De afsluiter is een reeks van zoete lekkernijen. Dit wordt natuurlijk begeleid door lekkere thee!

High thuis De Luxe – 19,50

Net als de High Tea, maar inclusief een flesje bubbels en verse jus d’orange. Extra luxe verwennerij!

Afternoon thuis – 12,50

Het kleine broertje van onze high tea. Begeleid door lekkere thee serveert u een aantal hartige sandwiches/ wraps, gevolgd door heerlijke scones met clotted cream en confituur van Theo van Woerkom. Ook deze tea sluit u af met een aantal zoete lekkernijen.

Junior thuis – 7,50

Speciaal voor onze jongste gasten: eerst een soepje, gevolgd door sandwiches met zoetigheden , een lekkere wrap, een fruitspies en zoete lekkernijen.