High Beer & High Wine

Natuurlijk is een High Tea een heerlijk genietmomentje, maar ook voor degenen die het graag iets ‘spannender’ willen hebben we een perfect alternatief. Onze High Beer en High Wine arrangementen zijn een perfecte combinatie van heerlijke hapjes en diverse wijnen of speciaalbieren. Net als voor de High Tea, werken we met verse en huisgemaakte producten. Dit betekent dat vooraf reserveren meestal noodzakelijk is, tenminste één dag van tevoren.

High Wine – €23,50

We beginnen de High Wine met een huisgemaakt soepje, gevolgd door een warm gerechtje. Vervolgens serveren we een aantal hartige sandwiches en de afsluiter is een hapjesplateau met onder meer gerookte ham, zongedroogde tomaatjes, brie en nacho chips. Dit wordt natuurlijk begeleid door de lekkerste wijnen (3 glazen), door ons geselecteerd of naar eigen keuze. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een karaf kraanwater op tafel.

High Beer – €23,50

Net als de High Wine beginnen we ook de High Beer met een huisgemaakt soepje gevolgd door een warm gerechtje. Vervolgens serveren we een aantal hartige sandwiches en sluiten we af met een reeks van huisgemaakte chocolade lekkernijen. Dit alles wordt begeleid door drie lekkere speciaalbieren door ons geselecteerd of naar uw eigen keuze.