High Tea

Wat is er heerlijker dan gezellig bijkletsen tijdens een vers bereide en sfeervolle High tea? De tafel vol met heerlijke en smaakvolle producten en natuurlijk voorzien van heerlijke verse thee (of koffie*) naar keuze. Onze High tea is behalve een heerlijke proeverij en verwennerij ook een echte beleving. Wij vinden het bijna net zo leuk om een heerlijke High tea te verzorgen en stellen dan ook alles in het werk om onze gasten te laten genieten van de sfeer en van al het lekkers. Naast een traditionele High tea en Afternoon tea bieden wij ook een ‘Heitser thieë’, een variant met allerlei lokale en regionale lekkernijen. Ook bieden we een Junior tea voor de kleinste genieters. Heeft u een allergie? Laat het ons dan weten, dan passen wij de gerechten hier op aan tegen een geringe meerprijs van €1,50.

Doordat we waar mogelijk met verse en huisgemaakte producten werken is reserveren wel aanbevolen.

DSC_0633

High tea – € 22,50

We beginnen met lekkere hartige gerechtjes, waaronder een soepje en een warm gerechtje. Vervolgens serveren we een aantal hartige sandwiches, gevolgd door heerlijke scones met clotted cream en jam van Theo van Woerkom. De afsluiter is een reeks van zoete lekkernijen. Dit wordt natuurlijk begeleid door de lekkerste koffie of thee naar keuze

High tea De Luxe – € 26,00

Net als de High Tea, maar inclusief een heerlijk glas prosecco en verse jus d’orange. Extra luxe verwennerij!

Afternoon tea – € 17,50

Het kleine broertje van onze high tea. Begeleid door onbeperkt lekkere koffie of thee naar keuze serveren wij een aantal hartige sandwiches, gevolgd door heerlijke scones met clotted cream en jam van Theo van Woerkom. Ook deze tea sluiten we af met een aantal zoete lekkernijen.

Heitser thieë – € 22,50

Een high tea, maar dan anders. We beginnen met een lekker kopje soep, gevolgd door een eitje met gebakken spek. Dit wordt gevolgd door lekker roggebrood van bakkerij ‘t Mikpuntj met kaas en stroop, balkenbrij en zult. Aansluitend serveren we een lekker krentenbroodje en een stuk ‘plats’ met boter. De zoete afsluiter van deze Heitser Thieë is een half Limburgs vlaaitje. Ook dit natuurlijk voorzien van onbeperkt koffie of thee naar keuze. Voor de Heitser Thieë dient u 3 dagen van tevoren te reserveren.

Junior tea – € 10,00

Speciaal voor onze jongste gasten serveren we eerst een soepje (zonder groenten of balletjes), gevolgd door sandwiches met zoetigheden , een lekkere wrap, een fruitspies en zoete lekkernijen. Tijdens de high tea mogen onze kleine gasten onbeperkt ranja, roosvicee of thee drinken.

*) Bij al onze teas is naast onbeperkt (verse kruiden) thee ook koffie en cappuccino inbegrepen.