Moederdag zondag 9 mei

Ook in deze vreemde tijden maken wij Moederdag graag extra speciaal! Kies daarom voor één van onze heerlijke bezorg- of afhaalopties voor zondag 9 mei! Bestellen is mogelijk tot en met donderdag 6 mei 12:00 uur!

Hieronder vind je eerst alle informatie over onze moederdagontbijtjes, gevolgd door de informatie over onze high tea voor thuis!

Mélange bij je thuis met het Moederdagbezorgontbijt

Wij verwennen de mama met een heerlijk compleet ontbijt, vol met verse producten en met liefde bereid. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod van ontbijtjes. We presenteren de ontbijtjes in een stevige cateringdoos (door de hoge vraag hebben we helaas niet voldoende picknickmandjes beschikbaar) en alles wordt vers bereid vlak voor de bezorging.

Lazy Sunday – €11,50

Jenny’s favoriet!

1 snee vers brood, een croissant, scone met clotted cream, ambachtelijke jam, kaas, een gekookt eitje en verse jus d’orange.

Goedemorgen DeLuxe – €13,50

2 sneden vers brood, een croissant, een klein potje ambachtelijke jam, ham van Kuepers, kaas, yoghurt, granola, een gekookt eitje en verse jus d’orange.

Mélange@Home Ontbijtje – €15,00

Luxe wakker worden met onder meer onze huisgemarineerde zalm en een vers afgebakken croissantje!

2 sneden vers brood, een croissant, een klein potje ambachtelijke jam, huisgemarineerde zalm, kaas, yoghurt, granola, een gekookt eitje en verse jus d’orange

  • Plaats uw bestelling via onze webshop, dan is de betaling ook meteen te doen.
  • Wilt u niet via de webshop bestellen kom dan in de zaak uw bestelling doen en betaal deze ter plekke.
  • Bij afhalen verzoeken wij u om, indien nodig, conform richtlijnen van het RIVM 1,5 meter afstand te bewaren van anderen.

High Thuis, toch een beetje Mélange in huis

Verwennerij bij u thuis! Wij bereiden 5 gangen voor een High Thuis voor u voor; allereerst een soepje gevolgd door een warm gerechtje. Vervolgens een aantal hartige sandwiches, gevolgd door een verse scone met clotted cream en jam. De afsluiter van al dit lekkers is een reeks van zoete lekkernijen. Dit wordt natuurlijk begeleid door een selectie van onze theesoorten.

De kosten per persoon bedragen € 17,00 p.p.
Extra luxe, kies voor een flesje bubbels € 7,50 en verse sinaasappelsap € 2,50.

Afternoon Thuis; 3 gangen i.p.v. 5 (het soepje en het warme gerecht vervallen). De kosten per persoon bedragen € 12,50 p.p.
Extra luxe, kies voor een flesje bubbels € 7,50 en verse sinaasappelsap € 2,50.

  • High Thuis kan enkel afgehaald worden vanaf 12.00 uur.
    Plaats uw bestelling via onze webshop, dan is de betaling ook meteen te doen.
  • Wilt u niet via de webshop bestellen kom dan in de zaak uw bestelling doen en betaal deze ter plekke.
  • Bij afhalen verzoeken wij u om, indien nodig, conform richtlijnen van het RIVM 1,5 meter afstand te bewaren van anderen.

Cadeaubon

Wil je Moeder graag op een andere manier of ander moment verrassen? Verras haar dan met een cadeaubon! Je kunt bij ons een cadeaubon halen voor een willekeurig bedrag, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een heerlijk ontbijtje of een ‘High Tea’! Neem even contact op om een moment af te spreken om de cadeaubon op te halen!

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website, of bel ons even (0475-574089).

Post navigation