Aangepaste info afhalen & bezorgen

Beste gasten,

Net als al onze collega’s in de horeca zijn wij genoodzaakt tijdelijk onze deuren te sluiten tot en met 28 april vanwege het corona virus. Wij ondersteunen deze maatregel uit de grond van ons hart, want de gezondheid van u en ons staat altijd op de eerste plaats. U begrijpt echter ook dat deze ongeplande sluiting ons hard treft. Daarom, en natuurlijk ook om u als gast de mogelijkheid te geven ook in deze tijden ‘puur te genieten’, brengen wij graag onze afhaal- en bezorgmogelijkheden onder de aandacht.

Al onze gerechten kunnen immers ook afgehaald of bezorgd worden. Zowel een heerlijk ontbijt, als onze uitgebreide lunchgerechten en zelfs onze high tea kan bij u thuis genuttigd worden.

Hieronder vindt u onze richtlijnen voor bezorgen en afhalen:

  • Onze aangepaste menukaart vindt u bij dit bericht
  • Wij verzoeken u uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door te geven vóór 11:00 uur voor Lunch en High Tea en voor ontbijt 1 dag van te voren vóór 17:00 uur.
  • Wij bezorgen uw bestelling binnen Heythuysen gratis en buiten Heythuysen bezorgen wij uw bestelling vanaf 25,- gratis in Roggel, Baexem en Leveroy. Voor overige bezorgingen rekenen wij 1,50 euro plus 0,30 euro per kilometer enkele reis.
  • Bij afhalen verzoeken wij u om, indien nodig, conform richtlijnen van het RIVM 1,5 meter afstand te bewaren van andere gasten. 
  • Heeft u afwijkende wensen of verzoeken die passen binnen de huidige richtlijnen, schroom dan niet contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Wij zijn u graag tot dienst.

Wij hopen u ook in deze moeilijke tijden van dienst te kunnen zijn en zien u natuurlijk heel graag weer terug bij Mélange wanneer alle maatregelen zijn opgeheven.

Met gastvrije groet,

Jenny en het team van Mélange

Afhalen Bezorgen April 2020 (Corona)