Kerst bij Mélange

Ook met Kerstmis 2019 kunt u bij Mélange ‘puur genieten’. Op Eerste Kerstdag zijn wij helaas gesloten, maar op Tweede Kerstdag (26 december) organiseren wij weer een heerlijke Hapjeswandeling & Kerstlunch!

Kerstlunch

Vanaf 11:00 uur serveren wij een lekker kopje soep met brood en kruidenboter, gevolgd door ambachtelijk brood met ruime keuze uit beleg (brie, huisgemarineerde zalm, boerenkaas, achterham, jam en boter). Daarnaast serveren wij een pasteitje met huisgemaakte kippenragout en een lekkere croissant. Koffie en/of thee is inbegrepen!

Hapjeswandeling

Tussen 13:00 uur en 13:30 uur ontvangen wij onze gasten voor de Hapjeswandeling, met een lekker kopje koffie of thee en een lekker stuk huisgemaakte Appel-Perentaart. Vervolgens is het tijd om heerlijk ontspannen te gaan genieten van het Heitserse winterlandschap. U loopt een wandeltocht van ca. 7 kilometer waarbij u onderweg enkele keren getrakteerd wordt op een warm (of koud) drankje en huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen. Een alternatieve, kortere route is ook mogelijk, deze is ca. 3,5 kilometer lang. Vanzelfsprekend kunt u ook lekker warm binnen blijven zitten als u niet mee wilt wandelen, wij zorgen voor iets lekkers en u kunt bijvoorbeeld gezellig een spelletje spelen of rustig een boekje lezen.

Na terugkomst bij Mélange belonen wij u nog voor de inspanning met, natuurlijk, een lekker kopje koffie, thee, chocomel of glühwein en daarbij een lekker warm en huisgemaakt saucijzenbroodje.

De kosten voor deze Kerstactiviteiten bedragen:

  • Kerstlunch (zonder wandeling): €18,50 per persoon.
    Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis aanschuiven. Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen 50% korting.
  • Hapjeswandeling (zonder lunch vooraf): €14,00 per persoon.
    Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis meedoen. Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen 50% korting.
  • Lunch met aansluitend Hapjeswandeling: €28,50 per persoon.
    Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee genieten. Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen 50% korting.

Wij vragen u vooraf te reserveren voor zowel lunch als hapjeswandeling.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, gebruik hiervoor het contactformulier op deze website. U kunt natuurlijk ook even binnenlopen of telefonisch contact met ons opnemen (0475-574089).

Wij wensen u alvast heerlijke feestdagen en een geslaagd 2020!