Moederdag bij Mélange!

Vier Moederdag op zondag 12 mei 2019 met één van onze heerlijke arrangementen!

Moederdagontbijt

Een beter begin van de dag kan Moeder zich niet wensen! We ontvangen u met een heerlijke moederdagcocktail, vervolgens kunt u genieten van koffie of thee, een glaasje verse sinaasappelsap, vers brood en een heerlijke chocoladecroissant, boerenkaas, verrassende huisgemarineerde zalm, brie, jam, yoghurt met cruesli en een gekookt eitje.
We verwennen moeder nog met een presentje bij vertrek.
De kosten per persoon bedragen €17,95 voor dit Moederdagontbijt.

Voor de kinderen bieden we een aangepast kinderontbijt. Ontvangst met een kindercocktail, gevolgd door een croissant, krentenbol, gekookt eitje, melk, chocomel of fristi.
Het kinderontbijt kost €7,50 per kind.

Ook deze ochtend zal er weer voldoende te spelen zijn voor de kleinste gasten!

Alleen op reservering. Vol=Vol

Mélange bij je thuis met het Moederdagbezorgontbijt

Geen tijd of zin om zelf iets te maken voor moeder, kies dan voor ons Moederdagbezorgontbijt, een verrassing voor iedere moeder met een klein flesje bubbels, verse sinaasappelsap, vers brood en een heerlijke chocoladecroissant, boerenkaas, verrassende huisgemarineerde zalm, brie, jam, yoghurt met cruesli en een gekookt eitje.
We verwennen moeder nog met een presentje. De kosten per persoon bedragen €16,95 voor dit Moederdagbezorgontbijt.

Bezorgkosten afhankelijk van locatie en bezorgtijd in overleg. Afhalen kan natuurlijk ook. Alleen op reservering.

Moederdag High Tea bij Mélange (of High Wine?!)

Pure verwennerij! U wordt ontvangen met een moederdagcocktail en een lekker glaasje verse jus d’orange. Aansluitend serveren wij 5 gangen; allereerst een soepje gevolgd door een warm gerechtje. Vervolgens een aantal hartige sandwiches, gevolgd door een verse scone met clotted cream en jam. De afsluiter van al dit lekkers is een reeks van zoete lekkernijen. Dit wordt natuurlijk begeleid door de lekkerste koffie of thee naar keuze. Voor moeder hebben we nog een leuk presentje! De kosten voor deze speciale High Tea zijn 26 euro per persoon. Of kies voor ‘next level’ genieten en reserveer een gezellige High Wine!

High Thuis, toch een beetje Mélange in huis

Verwennerij bij u thuis! Wij bereiden 5 gangen voor een High Thuis voor u voor; allereerst een soepje gevolgd door een warm gerechtje. Vervolgens een aantal hartige sandwiches, gevolgd door een verse scone met clotted cream en jam. De afsluiter van al dit lekkers is een reeks van zoete lekkernijen. Dit wordt natuurlijk begeleid door een selectie van onze theesoorten.

We verwennen moeder nog met een presentje.

De kosten per persoon bedragen € 16,00 p.p.
Extra luxe, kies voor een klein flesje bubbels en verse sinaasappelsap erbij, meerprijs € 5,-.

Afternoon Thuis; 3 gangen i.p.v. 5 (het soepje en het warme gerecht vervallen). De kosten per persoon bedragen € 12,00 p.p.
Extra luxe, kies voor een klein flesje bubbels en verse sinaasappelsap erbij, meerprijs € 5,-.

Bezorgkosten afhankelijk van locatie en bezorgtijd in overleg. Afhalen kan natuurlijk ook. Alleen op reservering.

….of gewoon heerlijk genieten!

Natuurlijk kun je de gehele Moederdag bij ons terecht om heerlijk te genieten, bijvoorbeeld voor een gezellige lunch of zo’n heerlijke koffiespecial met huisgemaakt gebak. Wij ontvangen jullie graag!

Cadeaubon

Wil je Moeder graag verrassen, maar lukt het niet om op 12 mei gezellig naar Mélange te komen? Verras haar dan met een cadeaubon! Je kunt bij ons een cadeaubon halen voor een willekeurig bedrag, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een heerlijk ontbijtje of een ‘High Tea’!

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website, of bel ons tijdens openingstijden even (0475-574089).

Tot snel bij Mélange!