Mélange viert de vijfde verjaardag!

Op 1 maart 2014 opende Mélange voor het eerst haar deuren, tijdens het ‘Veurpreuve’ konden onze gasten kennismaken met Mélange en kon het gloednieuwe team alvast proefdraaien. Vanaf 6 maart 2014 gingen de deuren ‘voor het echt’ open, in maart 2019 vieren we dus het eerste lustrum van Mélange! En wat is er veel gebeurd in die vijf jaar; ontelbare blije gasten, mooie verrassingsfeestjes, babyshowers, gezellige high teas en natuurlijk knusse koffiemomentjes. Met een grote glimlach kijken we terug op die vijf jaar en met net zo’n grote glimlach kijken we weer vooruit naar de volgende vijf jaar!

Om samen met onze gasten dit lustrum te vieren ontvangt iedere gast in de maand maart een speciale actie(stempel)kaart; met deze kaart kun je in de maand april elke week profiteren van een nieuwe heerlijke actie en voor de gasten die elke week komen genieten van de jubileumactie volgt er een heerlijk luxe ontbijtje gratis aangeboden door Mélange!

Graag zien we u weer snel bij Mélange! Tot ziens!