Moederdag verwendag!

Vier Moederdag op zondag 13 mei 2018 met één van onze heerlijke arrangementen!

Moederdagontbijt

Een beter begin van de dag kan moeder zich niet wensen! We ontvangen u tot uiterlijk 11:00 uur met een heerlijke moederdagcocktail, vervolgens kunt u genieten van koffie of thee, een glaasje verse sinaasappelsap, vers brood en een heerlijke chocoladecroissant, kaas, ambachtelijke ham van slagerij Thijs Kuepers uit Nederweert-Eind, verrassende huisgemarineerde zalm (gemarineerd in rooibosthee, honing en citroen), brie, jam, yoghurt met cruesli, en een gekookt eitje.

Voor de kinderen bieden we een aangepast kinderontbijt, met een lekkere kindercocktail en ranja, roosvicee, fristi, melk of chocomel, gevolgd door een krentenbolletje, een bakje appelpartjes en een gekookt eitje (kinderontbijt t/m 11 jaar). Daarnaast zal er ook deze ochtend weer voldoende te spelen zijn voor de kleinste gasten!

De kosten per persoon bedragen €17,50 voor dit Moederdagontbijt. Het kinderontbijt kost €6,50 per kind. Reserveren voor het moederdagontbijt is wel noodzakelijk.

….of gewoon heerlijk genieten!

Natuurlijk kun je de gehele Moederdag bij ons terecht om heerlijk te genieten, bijvoorbeeld voor een gezellige lunch of zo’n heerlijke koffiespecial met huisgemaakt gebak. Ook een High Tea is natuurlijk mogelijk, maar hiervoor vragen we wel om even van tevoren te reserveren.

Cadeaubon

Wil je Moeder graag verrassen, maar lukt het niet om op 13 mei gezellig naar Mélange te komen? Verras haar dan met een cadeaubon! Je kunt bij ons een cadeaubon halen voor een willekeurig bedrag, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een ‘Zondags Ontbijtje’ of een ‘High Tea’!

Meer informatie of reserveren?

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website, of bel ons tijdens openingstijden even (0475-574089).

Tot snel bij Mélange!