Mélange op zijn Paasbest!

De Paasdagen komen er weer aan en ook tijdens deze feestelijke dagen kunt u weer heerlijk genieten bij Mélange.

Op beide Paasdagen serveren wij vanaf 09:30 uur een heerlijk Paasontbijt (enkel op reservering). U wordt ontvangen met een lente cocktail en aansluitend serveren wij het ontbijt bestaande uit:

• Koffie of thee en een glas verse sinaasappelsap
• Vers brood van Ton Peskens, waaronder ook Paasbrood en een croissant
• Kaas van zuivelboerderij Wijers uit Buggenum, ham van ambachtelijk slager Thijs Kuepers uit Nederweert-Eind, zalm (huisgemarineerd met rooibosthee, honing en citroen), brie en jam.
• Yoghurt met cruesli
• Vers fruit
• Gekookt eitje

Het is mogelijk dit ontbijt uit te breiden tot een brunch met een heerlijk kopje huisgemaakte soep tegen een geringe meerprijs.

Onze jongste gasten ontvangen we met een glaasje kinderchampagne, vervolgens serveren we een lekker krentenbolletje, een kommetje appelpartjes en een gekookt eitje met een beker melk, chocomel, fristi of roosvicee (onbeperkt!). Daarnaast krijgen onze kleine gasten een leuke verrassing. Natuurlijk is er volop de gelegenheid om in onze speelhoek te spelen, gebruik te maken van de spellen en tevens zal er paasknutselmateriaal aanwezig zijn waarbij het zelf schilderen van een eitje natuurlijk niet mag ontbreken.

De kosten van dit arrangement bedragen €19,50 per volwassene en €9,95 per kind (max. 12 jaar). Wilt u het ontbijt uitbreiden met een kopje soep, dan bedragen de kosten respectievelijk €22,50 per volwassene of €12,50 per kind (max. 12 jaar). Vergeet niet te reserveren als u wilt genieten van dit ontbijt!

Op Eerste Paasdag (zondag 5 april) zijn wij geopend van 09:30 uur tot 12:30 uur, op Tweede Paasdag (maandag 6 april) zijn wij geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur en kunt u de hele dag genieten van al het lekkers op onze kaart.

Dus, ook met Pasen is het Puur Genieten bij Mélange!