Gewijzigde openingstijden op donderdag 21 augustus

Op donderdag 21 augustus zijn wij door omstandigheden gesloten tijdens onze reguliere openingstijden. Wij verwelkomen u graag weer op een andere dag om te genieten van een heerlijk ontbijt of lekkere lunch.

Op donderdagavond 21 augustus zijn wij vanaf 18:00 uur wel geopend, tijdens de motortocht van het KinderVakantieWerk Heythuysen. De indrukwekkende stoet motors stelt zich op pal voor Mélange, aan de Magdalenastraat. U kunt dus bij ons heerlijk komen genieten van koffie, thee, huisgemaakt gebak of wellicht een wijntje of (speciaal)biertje (onze keuken is helaas gesloten deze avond) en tegelijkertijd de kleine en grote motormuizen bekijken. Tijdens de motortocht zijn wij geopend, dus u kunt heerlijk rustig wachten tot de stoet is teruggekeerd.