Nieuwe menukaart

Sinds onze opening op 6 maart jl. hebben we al veel positieve reacties ontvangen op onze producten. Gelukkig hebben we ook een aantal waardevolle tips ontvangen om ons aanbod nog aantrekkelijker en gevarieerder te maken. Dit heeft geresulteerd in een bijgewerkte menukaart, welke wij met ingang van woensdag 2 april zullen gaan voeren. Hier en daar zijn enkele verfijningen aangebracht en volledig nieuw zijn de broodjes Gezondheid! (met jonge kaas, achterham van slagerij Kuepers, tomaat, komkommer en frisse yoghurtdressing) en Broer Tonijn (met heerlijke verse huisgemaakte tonijnsalade) en tevens de tosti met zalm en kruidige tomatenchutney. Stuk voor stuk weer lekkere en verrassende producten!

Met ingang van 2 april lanceren wij bovendien onze Afhalen & Bezorgen menukaart, welke is aangepast op de mogelijkheden tot afhalen bij Mélange. Deze versie van onze kaart is te vinden via het menu (‘Menu > Afhalen & Bezorgen’).

Ook in de toekomst hopen we weer alle positieve, maar ook kritische feedback te mogen ontvangen, zodat we onze producten en service nog verder kunnen verbeteren.

Tot ziens bij Mélange!