Mélange steunt ‘Klimmen tegen MS’

Op 9 juni 2014 gaan een drietal doorzetters uit Heythuysen de beruchte Mont Ventoux beklimmen in Frankrijk in het kader van de actie ‘Klimmen tegen MS’. Door maar liefst drie keer deze vermaarde ‘kale berg’ te beklimmen proberen de heren Theo Fokkema, Jos Snijkers en Thijs Verstappen een mooi bedrag bij elkaar te fietsen voor het Nationaal MS Fonds. Een fantastische actie en we zijn dan ook blij dat we hier als Mélange een bijdrage aan kunnen leveren.

Op zaterdag 26 april zal er namelijk een “Klimmen tegen MS High Tea” worden georganiseerd. Vanaf 14:00 uur kunnen de deelnemers aan deze speciale High Tea genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het initiatief van Theo, Jos en Thijs. Natuurlijk hopen we op een mooie opkomst voor deze actie en op een nog veel succesvoller verloop van het klimavontuur in Frankrijk.

Meer informatie over de ‘Klimmen tegen MS High Tea’ en hoe je hieraan kunt deelnemen vind je in het PDF bestand via de link hieronder.

High Tea Klimmen tegen MS