De kop is er af!

De afgelopen dagen beleefden wij een succesvolle en hoopgevende opening. Op woensdag 5 maart openden we Mélange officieel met al onze leveranciers en vele vrienden, familieleden en anderen die hebben bijgedragen aan het realiseren van onze droom. Vanaf donderdag 6 maart gingen de deuren ‘officieel’ open en we mogen met recht terugkijken op een geslaagde opening. Vele bekende en nieuwe gezichten kwamen een kijkje nemen en natuurlijk genieten van onze producten.

Hoewel alle reacties louter positief waren, zowel over de kwaliteit van de producten als over de sfeer en uitstraling, proberen we toch de verbeterpunten er nog uit te vissen. Samen met het team proberen we vanaf nu continu te verbeteren om onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Graag bedanken we iedereen voor de steun en de succeswensen en graag tot ziens bij Mélange!