Veurpreuve?!

Om alvast in de stemming te komen kun je op carnavalszaterdag en -maandag, 1 en 3 maart 2014, komen ‘Veurpreuve’ bij Mélange. Op deze dagen kun je ‘s ochtends komen genieten van een heerlijk stevig ‘vastelaovesontbijt’, of gewoon een lekkere kop koffie, en je gelijk fantastisch mooi laten schminken door Schmink-X!

Vastelaovesontbijt

Mélange helpt graag bij het leggen van een goede bodem voor een mooie vastelaovendj. Op zaterdag 1 maart en maandag 3 maart verzorgen we van 08:30 uur tot 12:30 uur een compleet vastelaovesontbijt, met klassiekers als ‘kerboet’ en ‘huidvleis’, maar natuurlijk ook met vers brood, spek & eieren en goede koffie of thee. Wil je zeker zijn van een plaatsje, reserveer dan wel van tevoren!

SchminkX

Schminken

Al vele jaren verzorgt Schmink-X! de mooiste schminkcreaties voor vastelaovesvierders uit Heythuysen en verre omgeving. Ook dit jaar zorgt Jeanine Lemmen namens Schmink-X! weer voor fantastische kleuren, geheel naar eigen wens. En in 2014 wordt het nog mooier, want het ‘atelier’ zal zich in Mélange bevinden. Dat betekent dus dat je tijdens het wachten, bijvoorbeeld wanneer je vrienden geschminkt worden, kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of een fantastisch ontbijt! Om geschminkt te worden, dien je wel van tevoren even een tijdstip te reserveren. Neem daarvoor contact op via het contactformulier op deze website, of bekijk de contactgegevens van Schmink-X! op de website schmink-x.nl.