Mélange voegt diverse nieuwe leveranciers toe!

De afgelopen weken hebben we niet stil gezeten en hebben we diverse nieuwe, geweldige leveranciers toegevoegd waarmee we gaan samenwerken. Elders op deze website vind je meer informatie over deze leveranciers. Zo zal onze heerlijke verse kruidenthee uit de tuin van Plukkruidje komen en kopen we fantastische ambachtelijke vleesproducten in bij slagerij Thijs Kuepers te Nederweert-Eind, terwijl het brood uit de bakkerij op steenworp afstand komt: Peskens uit Heythuysen. Ook de binnenlandse groenten en fruit hoeven we niet van ver te halen, deze kopen we namelijk in bij Fruitbedrijf Heijnen uit Roggel. Fantastische producten, zoals chutneys en jams, van allerlei soorten groenten en fruit, worden geleverd door Vianny’s uit Simpelveld. Lees verder op deze website bij ‘Onze producten’ voor meer informatie over al deze leveranciers.