Mélange gaat samenwerken met Beans Coffee

In onze zoektocht naar pure, eerlijke en ambachtelijke producten beginnen we steeds waar mogelijk lokaal of regionaal. Onze zoektocht naar de perfecte koffiemélange was daarbij een uitdaging, koffieplantages vindt men immers niet in deze contreien. Toch zijn we er in geslaagd een partner te vinden op koffiegebied die onze passie voor puur en eerlijk deelt, ambachtelijk werkt en ook nog eens gevestigd is in onze eigen gemeente Leudal: Beans Coffee uit Ittervoort.

Beans Coffee timmert sinds 1994 aan de weg als kleinschalige koffiebrander, waarbij aandacht voor de afkomst van de koffieboon, een eerlijke prijs voor de koffieboer en natuurlijk een hoge kwaliteit van het geleverde product voorop staat. Voor Mélange verpakt Beans een eigen huismélange; het verschil met de bekende koffie uit de supermarkt of zelfs een kopje koffie waarvan je voorheen altijd dacht ‘dit is goede koffie!’ proef je gegarandeerd!

Elk kopje koffie (of cappuccino, latte macchiato of espresso) wordt met de grootste zorg door onze medewerkers voor onze gasten bereid. Onze medewerkers zijn er in getraind om het beste resultaat te behalen uit onze koffiemachine, waarbij de hoge kwaliteit van onze koffiemachine (La Marzocco) natuurlijk ook een grote rol speelt.